Авторският надзор е ключова услуга, която предлагаме в нашето студио за интериорен дизайн, гарантираща, че визията за вашето пространство се превръща в реалност със стриктно внимание към детайла. Тази услуга представлява процес, при който нашите дизайнери наблюдават и управляват изпълнението на дизайн проекта, за да се уверят, че всички елементи се реализират точно както са замислени.

Процесът на авторски надзор включва следните ключови етапи:

  1. Предварително планиране и координация: Преди започване на работа, ние провеждаме задълбочени срещи с изпълнителите, за да обсъдим всеки аспект на проекта, като се уверим, че те разбират нашата визия и изискванията за качество.
  2. Редовен надзор на място: Посещаваме обекта регулярно, за да наблюдаваме напредъка на работата и да се уверим, че всички дизайн решения се прилагат правилно. Това включва проверка на материалите, цветовете, мебелите, осветлението и други детайли.
  3. Комуникация с всички заинтересовани страни: Поддържаме тясна връзка с клиента, строителите и доставчиците, за да гарантираме, че всички изменения и адаптации се извършват своевременно и според изискванията на проекта.
  4. Решаване на проблеми: В случай на несъответствия или непредвидени обстоятелства, ние вземаме бързи и ефективни решения, за да се избегнат забавяния и да се запази целостта на дизайна.
  5. Финална проверка и приемане на проекта: След завършване на строително-монтажните работи, извършваме задълбочен преглед на всички аспекти на проекта, за да се уверим, че резултатът отговаря на нашите високи стандарти за качество и естетика.

Предимствата на услугата авторски надзор включват не само гаранция за качество и внимание към детайла, но и спокойствието, което идва със знанието, че вашето пространство се създава с професионализъм и лично отношение. Избирайки нас за ваш партньор, вие се доверявате на експерти, които ценят вашата визия и са посветени на нейното осъществяване във всяка една детайл.