Студио за архитектура и интериорен дизайн DOMO

Архитект Варна

КОИ СМЕ НИЕ

Архитектурно студио DOMO Варна

Добре дошли в архитектурно студио DOMO, водещо студио за архитектура и интериорен дизайн във Варна. Mясто, където иновацията и креативността се срещат с функционалността и стила. С гордост представяме нашия екип от висококвалифицирани и талантливи архитекти и дизайнери, които са посветени на създаването на уникални и вдъхновяващи пространства. Под ръководството на арх. Катерина Танева, член на Камарата на архитектите в България с пълна проектантска правоспособност, DOMO се утвърди като надежден и предпочитан партньор в сферата на архитектурата и интериорния дизайн.

Архитектурно проектиране

В архитектурно студио DOMO предлагаме пълна гама от архитектурни услуги, които включват проектиране на жилищни, търговски и обществени сгради. Нашите архитекти работят в тясно сътрудничество с клиентите, за да осигурят, че всеки проект отразява тяхната визия и стил. Ние създаваме проекти, които са не само естетически привлекателни, но и функционални, устойчиви и адаптирани към специфичните нужди на клиента.

Интериорен дизайн

Нашият екип от интериорни дизайнери в DOMO е посветен на създаването на комфортни и естетически привлекателни интериорни пространства. Ние вярваме, че интериорът на вашия дом или офис трябва да отразява вашия начин на живот и личност. Съчетаваме модерни тенденции с функционалност, за да предложим индивидуални решения, които отговарят на вашите предпочитания и нужди.

Консултантски услуги

Освен архитектурно проектиране и интериорен дизайн, предлагаме и професионални консултантски услуги. Ние ще ви съдействаме във всяка фаза на вашия проект - от концепцията до реализацията. Нашите консултанти са тук, за да ви помогнат с професионални съвети и насоки, които ще направят процеса на проектиране и изграждане по-лесен и ефективен.

УСЛУГИ

Ето как можем да Ви помогнем