ЗА НАС

Единственият начин да свършиш добре работата си
е да обичаш това, което правиш

ЗА НАС

Ние превръщаме идеите ви в реалност

DOMO е водещо студио за архитектура и интериорен дизайн във Варна, където иновацията и креативността срещат функционалността и стила. Под ръководството на арх. Катерина Танева, член на Камарата на архитектите в България с пълна проектантска правоспособност, нашето студио придоби съвременния си вид и репутация на надежден партньор в сферата на архитектурата и интериорния дизайн.

Нашата мисия

В DOMO, нашата мисия е да предоставяме цялостно архитектурно и дизайнерско обслужване, което започва от първоначалното проучване на помещението или терена и води до реализацията на завършен интериор с всички необходими мебели и електроуреди. Ние се фокусираме върху високото качество на услугите и съвършенството във всеки аспект на нашата работа.

Нашата визия

Стремежът ни е да бъдем водещо име в областта на интериорния дизайн и архитектурата във Варна, предоставяйки иновативни и персонализирани решения, които отговарят на високите изисквания и представите на нашите клиенти. Визията ни е да създаваме пространства, които вдъхновяват и подобряват качеството на живот.

Индивидуален подход

В DOMO вярваме, че вниманието към детайла и индивидуалният подход са ключът към създаването на неповторими и функционални пространства. Ние сме горди да предложим нашите услуги на клиенти, търсещи висококачествен интериорен дизайн и архитектурни решения във Варна и цяла България. Очакваме с нетърпение да превърнем вашата визия в реалност.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Какво ни прави различни

Персонализиран подход

Грижим се да разберем дълбоко вашите нужди и желания, за да можем да предложим най-добрите решения

Високо качество на услугите

Отговорността и точността са в основата на всичко, което правим, гарантирайки ви качество, на което можете да разчитате

Експертен екип

Водени от арх. Катерина Танева, нашият екип се състои от професионалисти с висока квалификация и богат опит в областта на архитектурата и интериорния дизайн

Доволни клиенти

Стотиците ни доволни клиенти са доказателство за нашата ангажираност и качество на работа

УСЛУГИ

Ето как можем да Ви помогнем